All-in-one management software!

Beautiful. "Easy-to-use”


Makkelijk te gebruiken!

Kies zelf uit een ruim aanbod van modules en help jouw bedrijf vooruit.

Alle logistieke, financiële en administratieve gegevens worden beheerd onder éénzelfde systeem. Klantenbeheer, facturatie, aankoop, verkoop, stock, webshop en nog veel meer..  Ervaar de voordelen van deze software en voer in een mum van tijd je analyses uit en krijg inzicht in alle aspecten van je bedrijf! Start klein en laat het softwarepakket meegroeien met je bedrijf. 

Volg leads, pak kansen en maak nieuwe klanten!

Bovendien is het zeer eenvoudig in gebruik en heb je perfect inzicht in de status van jouw projecten van A tot Z. Gedaan met excel bestanden of e-mails die uit alle richtingen komen. Creëer voor jezelf een perfect inzicht in de status van jouw projecten, van offerte tot realisatie. 

Bedrijfsprocessen 

Elk bedrijf is anders. Maar ze delen allemaal een ongelooflijke verscheidenheid aan bedrijfsprocessen waarop ze draaien en waarmee ze hun toekomst vorm geven. Het kunnen sturen, integreren, optimaliseren en automatiseren van deze processen wanneer ze op uw zakelijke horizon verschijnen, is dé weg naar een succesvolle toekomst. Ze zijn een antwoord op complexe behoeften zonder daarom zelf ingewikkeld te zijn want hun software is intuïtief, volledig, stevig geïntegreerd en bovendien moeiteloos te upgraden. Kers op de taart: ze werken voor elke onderneming en elke gebruiker even vlot. Veel gedoe om niets? Integendeel. Door onze ervaring met een aantal ‘enterprise management’ toepassingen zijn wij in staat om de meeste van uw zakelijke behoeften af te dekken.

Odoo tekst en afbeelding blok