De juiste keuze!

Nexar ontwerpt betaalbare websites met een moderne verzorgde layout die bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Een website of webshop die bezoekers vlot en snel de informatie doet vinden waarnaar ze op zoek zijn en aanzet tot handelen.  Met professionele beelden wordt uw website nog mooier en interessanter voor uw bezoekers. Nexar beschikt over een eigen foto studio uitgerust met professioneel fotomateriaal. 

Duidelijke overeenkomst

Van dag één zorgen wij voor een duidelijke overeenkomst, zodat u een goed zicht hebt op de planning, budget en verwachtingen.

Uitwerken

Na interne controles en goedkeuring van de klant gaan wij verder met het uitwerken van uw bedrijfswebsite. 

Verder afwerken

Op basis van de uitgangspunten tijdens het intake gesprekken wordt het finale ontwerp verder verfijnd en afgewerkt.

Teksten en afbeeldingen

De aangeleverde foto's en teksten worden in de website geïntegreerd en verwerkt.                                          

Eindcontrole

Wanneer de laatste aanpassingen zijn afgerond, voorzien wij een eindcontrole en pas na uw goedkeuring wordt uw nieuwe website gepubliceerd.

Uw website wordt gepubliceerd

Wanneer de laatste aanpassingen zijn afgerond, voorzien wij een eindcontrole en pas na uw goedkeuring wordt uw nieuwe website gepubliceerd.

Hoe gaan wij te werk

Heel simpel, bezorg ons jouw teksten en foto's en wij zorgen voor.

  • Drie of meer webpagina's met een gepaste lay-out

  • Een mobiel vriendelijke website vlot en veilig raadpleegbaar

  • Beveiligde domeinnaam en Hosting

  • Na goedkeuring wordt jouw website gepubliceerd

  • Hoge kwaliteit en de beste prijs

Odoo • Tekst en afbeelding

Maak het uzelf makkelijk en stuur uw verkoop de hoogte in gaan!

Odoo + afbeelding en tekst

Webshop op maat.

Uw nieuwe en bestaande klanten shoppen nu de klok rond.

Een eigen e-commerce systeem dat toelaat jouw producten, stock en facturatie zelf te beheren. Ook zorgt Nexar voor de integratie van een veilig online betaalsysteem. Omdat onze websites responsief zijn kunnen bezoekers vlot met mobiele apparaten uw web-shop raadplegen.

Vlot en snel bestellen!

Bestellingen van uw bestaande klanten gaan vlotter, want uw e-schop handelt de administratie automatisch af.  Via ons online beheerplatform kunt u snel en makkelijk de inhoud van uw webshop aanpassen, kortingen en promoties instellen en uw aankoop opvolgen.

Een eenvoudig platform!

Een eenvoudig platform als basis van uw Webshop. Makkelijk zelf te beheren en volledig geïntegreerd met uw stock en facturatie module. Bestellingen gaan snel en de afhandeling wordt maximaal geautomatiseerd. 

Geef uw bedrijf vorm!

Bij Nexar staat een volledig, stabiel en gebruiksvriendelijk ERP systeem aan de basis. Dit geeft als grote voordeel dat u niet alleen uw website en web-shop zelf kan aanpassen maar dat u ook volledig controle heeft over de ganse vorm van uw bedrijf. Van aankoop tot verkoop, van prospect tot klant, van offerte tot factuur…  

Betrouwbare webhosting....

Uw website veilig laten draaien op onze cloudservers, 

Hosting betekent   dat uw website via een server 24 op 24 in verbinding staat met het internet. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden met het oog op cyber criminaliteit zo veilig mogelijk opgebouwd en geconfigureerd.

Odoo + afbeelding en tekst
Wij registreren uw domeinnaam   en voeren de nodige configuraties uit om uw website te koppelen aan deze domeinnaam. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar uw website geleid.  

Onze servers  worden 24/7 gemonitord. Uw infrastructuur wordt zorgvuldig bewaakt en opgevolgd. Bij de minste storing wordt onze technische dienst verwittigd. Op deze manier proberen wij er steeds voor te zorgen dat uw website altijd beschikbaar is. 

Klanten die we met genoegen en voldoening assisteren en dat is wederzijds.
Nexar heeft een fijne groep klanten. Dat vinden we zelf, en zij kiezen voor ons, dus gaan we er van uit dat dit gevoel wederzijds is. Hoewel ze op het eerste zicht vaak niets met elkaar gemeen hebben, delen ze toch een bijzonderheid. Ze hebben ons in het inner sanctum van hun bedrijf binnen gelaten om hun manier van werken en hun echte noden beter te leren kennen. Het laat ons toe om oplossingen op maat te creëren, en hen met recht en reden ONZE klanten te mogen noemen.