De juiste keuze!

Kiest u voor het ontwikkelen van een nieuwe website bij Nexar dan zit u aan het juist adres.
Van dag één zorgen wij voor een duidelijke overeenkomst, zodat u een goed zicht hebt op de planning, budget en verwachtingen.  Na ons eerste uitgebreid gesprek, starten wij met deze basis tot het uitwerken van uw website. Na interne controles en goedkeuring van de klant gaan wij verder met het uitwerken van uw bedrijfswebsite. Op basis van de uitgangspunten tijdens het intake gesprekken wordt het finale ontwerp verder verfijnd en afgewerkt. Nadat de klant de lay-out heeft goedkeuring gaan wij verder met de technische ontwikkeling van de website. De aangeleverde foto's en teksten worden in de website geïntegreerd en verwerkt. Wanneer de laatste aanpassingen zijn afgerond, voorzien wij een eindcontrole en pas na uw goedkeuring wordt uw nieuwe website gepubliceerd.Grafisch ontwerp


Nexar ontwerpt betaalbare professionele websites met een moderne verzorgde layout die bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn. Een website of webshop die bezoekers vlot en snel de informatie doet vinden waarnaar ze op zoek zijn en aanzet tot handelen.


Professionele beelden


Met professionele beelden wordt uw website nog mooier en interessanter voor uw bezoekers. Nexar beschikt over een eigen foto studio uitgerust met professioneel fotomateriaal.  


Snel en Conform


Websites worden tot wel 80% geraadpleegd via mobiele apparaten.  Een responsief web-ontwerp zorgt voor het duidelijk weergeven van uw producten op smartphones en tablets.  

Hoe gaan wij te werk

Heel simpel, bezorg ons jouw teksten en foto's en wij zorgen voor ...


  •  Drie of meer webpagina's met een gepaste lay-out

  •  Een mobiel vriendelijke website vlot en veilig raadpleegbaar

  •  Beveiligde domeinnaam en Hosting

  •  Na goedkeuring wordt jouw website gepubliceerd

  •  Hoge kwaliteit en de beste prijs

Odoo tekst en afbeelding blok

Maak het uzelf makkelijk....

Investeer in uw bedrijf en contacteer ons

Odoo tekst en afbeelding blok


Een eigen webshop

Een professionele web-shop op maat van uw bedrijf.
Een eigen e-commerce systeem dat toelaat jouw producten, stock en facturatie zelf te beheren. Ook zorgt Nexar voor de integratie van een  veilig online betaalsysteem. Omdat onze websites responsief zijn kunnen bezoekers vlot met mobiele apparaten uw web-shop raadplegen.


Vlot en snel bestellen!


Bestellingen van uw bestaande klanten gaan vlotter, want uw e-schop handelt de administratie automatisch af. Onze e-shops zijn standaard responsief, zodat uw klanten even vlot shoppen op tablet en smartphones als op pc. Via ons online beheerplatform kunt u snel en makkelijk de inhoud van uw webshop aanpassen, kortingen en promoties instellen en uw aankoop opvolgen.


Een eenvoudig platform!


Een eenvoudig platform als basis van uw Webshop. Makkelijk zelf te beheren en volledig geïntegreerd met uw stock en facturatie module. Uw nieuwe en bestaande klanten shoppen nu de klok rond. Bestellingen gaan snel en de afhandeling wordt maximaal geautomatiseerd. 


Geef uw bedrijf vorm!

 

Bij Nexar staat een volledig, stabiel en gebruiksvriendelijk ERP systeem aan de basis. Dit geeft als grote voordeel dat u niet alleen uw website en web-shop zelf kan aanpassen maar dat u ook volledig controle heeft over de ganse vorm van uw bedrijf. Van aankoop tot verkoop, van prospect tot klant, van offerte tot factuur…  


Alles-in-één beheersoftware!

Omdat een bedrijf nooit alleen uit een website en webshop bestaat hebben wij bij Nexar er voor gekozen om een oplossing ter beschikking te stellen waar de website en webshop integraal deel uit maakt van een volledig ERP systeem. Dit wil zeggen dat als u verder wil uitbreiden en automatiseren dat er een legio aan modules klaar staat om te gaan gebruiken en de verkoop processen binnen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een greep uit onze modules: Klanten beheer, product beheer, stock beheer, facturatie, kassa systeem en nog veel meer. En al deze modules werken naadloos met elkaar samen. U hebt dus in een handomdraai een volledig zicht op uw gans bedrijf. En dit zonder een duur integratie traject om allerhande externe systemen met elkaar te koppelen.

Betrouwbare webhosting....

Uw website veilig laten draaien op onze cloudservers, 

Hosting betekent dat uw website via een server 24 op 24 in verbinding staat met het internet. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden met het oog op cyber criminaliteit zo veilig mogelijk opgebouwd en geconfigureerd.

Odoo afbeelding en tekstblok

Wij registreren uw domeinnaam  en voeren de nodige configuraties uit om uw website te koppelen aan deze domeinnaam. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar uw website geleid.  

Onze servers worden 24/7 gemonitord. Uw infrastructuur wordt zorgvuldig bewaakt en opgevolgd. Bij de minste storing wordt onze technische dienst verwittigd. Op deze manier proberen wij er steeds voor te zorgen dat uw website altijd beschikbaar is. 


SSL Certificaat zorgt voor een beveiligde website en hosting. Hierdoor wordt alle communicatie versleuteld tussen de surfer en de website.

Klanten die we met genoegen en voldoening assisteren en dat is wederzijds .

Nexar heeft een fijne groep klanten. Dat vinden we zelf, en zij kiezen voor ons, dus gaan we er van uit dat dit gevoel wederzijds is. Hoewel ze op het eerste zicht vaak niets met elkaar gemeen hebben, delen ze toch een bijzonderheid. Ze hebben ons in het inner sanctum van hun bedrijf binnen gelaten om hun manier van werken en hun echte noden beter te leren kennen. Het laat ons toe om oplossingen op maat te creëren, en hen met recht en reden ONZE klanten te mogen noemen.